Welkom bij MG Vloerverwarming | Sterk in Projectenwerk

TACKERPLAAT SYSTEEM

Vloerverwarming op tackerplaten

Bent u op zoek naar een dekvloer die snel opwarmt, snel koelt en die de afgifte maximaal aanpast aan de behoefte? Wilt u een dekvloer met geweldige akoestische eigenschappen of een goed isolerend vermogen? En wilt u ook nog eens een syteem dat eenvoudig en snel te monteren is? Het tackerplaatsysteem van MG voldoet aan al uw wensen!

De vlakke tackerplaten zijn in EPS hardschuim uitgevoerd en voorzien van een scheurbestendige folie, bedrukt met een raster. Met behulp van kunststof nagels (tackers) wordt de leiding op het isolatiemateriaal gemonteerd. Diagonaal of semi-rond verleggen is met het tackerplaatsysteem een fluitje van een cent. De leiding kan met een systeemtacker simpel en snel worden vastgeprikt op de isolatieplaat.

Tackers voor montage

Randisolatie basic en Luxe

Hartafstand (h.o.h) 100, 150, 200 & 300 mm
Tackerplaten met verschillende diktes-
20-25-30 mm Beschikbaar
Buistypes: PE-RT - PE-Xc - AKB.
Maten: 14 - 16 - 17 -18 & 20 mm

dOOR PROFESSIONALS VOOR PROFESSIONALS

Professionals die werken met vloer-, wand- en plafondverwarming en -verkoeling kunnen vertrouwen op MG Vloerverwarming als dé specialist voor een totaaloplossing. Ons deskundige team staat voor u klaar. Ontdek de voordelen van MG Vloerverwarming en ervaar de perfecte combinatie van comfort en duurzaamheid. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we u kunnen helpen om uw project energiezuiniger en comfortabeler te maken.

Volg ons op social media

Onze projecten

Bekijk de referenties waar wij trots op zijn

MG Vloerverwarming - Sterk in projectenwerk!

Weten welke diensten
wij leveren?

Bekijk diensten

Direct naar MGcal?

Dé software voor vloerverwarming